Преди двайсетина години това заглавие звучеше предизвикателно и скандално. Днес продължаваме да се питаме: Любовта все още ли е онова събитие, което преобръща интимния ти свят? Ревността, този помитащ ураган, болест ли е или отживелица? Изневярата повод ли е за скандал с драматични последствия? Може ли „счупената” връзка да бъде поправена или единственият изход е раздялата?
Отворена брачна двойка е пиеса на Нобеловия лауреат за литература Дарил Фо и съпругата му – Франка Раме. Това не е попречило на италианските власти да наложат своята цензура над пиеса, която дава отговори на въпроса какво е отворената брачна двойка и какво е нейното присъствие в съвременния семеен живот, а също и за отношението между изкуство и живот, между реалност и художествената й интерпретация.

Не пропускайте спектакъла „Отворена брачна двойка”. Насладете се на великолепната игра на Ива Николова и Адриан Филипов, които ще ви потопят в абсурда на любовта и семейството и докато се смеем на техните реплики, можем да се припознаем в персонажите, а зад усмивките ни да проблеснат сълзи.

 

към Представления

Драматично-куклен театър "Иван Радоев" - Плевен, 2016